Van varkensvlees tot rundvlees, deze top 10 bezuinigingen van vlees voor BBQ zijn vooral goed voor een warmwaterker.

Natuurlijk is kip altijd een goede keuze voor bijna elke grill. Het is goedkoop, veelzijdig en vrij eenvoudig om te bereiden.

Terwijl u winkelt, overweeg dan om magere bezuinigingen van vlees, bij voorkeur grasvoeding te kopen. Sommige van de duurdere bezuinigingen bieden niet veel in de weg van smaak. Bij het winkelen bij uw lokale supermarkt, zoek dan naar de naam van het product en varkensvlees of rundvlees. Deze namen zullen u helpen om dure vlees in de supermarkt te vermijden bij het koken van uw maaltijd. Als u de naam van het vlees niet kunt vinden, zoekt u naar het woord varkensvlees, bizon of haan. Je zou in staat moeten zijn om merkcutes te vinden, variërend van gewoon varkensvlees tot hickory en buffel.

Een van de beste vleeskeuzes voor BBQ is riboog. Veel mensen houden echter niet van ribben, en als u een van die mensen bent, kunt u andere bezuinigingen vervangen voor riboog in uw recepten. Schacht is bijvoorbeeld ook een goed vlees te gebruiken in Chili. Het is mager en heeft een leuk, vetgevoel. Als je echter een echt Amerikaanse smaak in je chili wilt, gebruik dan varkensschenkel.

Als je nieuw bent om te grillen, wil je misschien beginnen met een heel eenvoudig recept en je een weg naar meer gecompliceerder werken.

Grillingtechnieken omvatten alle verschillende soorten kookmethoden: broil, bakken, frituren, roosteren, stomen en grillen. Grillen is een werkwijze die resulteert in vlees dat droog en knapperig is aan de buitenkant, maar vochtig en zacht aan de binnenkant. Vlees wordt snel gekookt en wordt vaak gebruikt in barbecue-recepten. Als je niet bekend bent met deze technieken, kan het een goed idee zijn om een boek over te koken om je te helpen meer te leren over het grillen.

Het goede nieuws is dat er vandaag een aantal uitstekende boeken op de markt zijn die u kan helpen om aan de slag te gaan in de goede richting als het gaat om het koken van vlees. Een zo’n boek, door Emeril Faber, Jr. en Mario Batali, wordt vlees genoemd: de ultieme kookgids. Dit boek brengt u vanaf het begin van het grillen naar geavanceerde technieken. Je leert precies hoe je steaks, hamburgers, varkenskoteletten, kippenborsten en andere speciale voedingsmiddelen kunt grillen. Je krijgt zelfs een paar recepten die je thuis kunt repliceren om geld te besparen en het eten beter te maken.

Andere auteurs die populaire boeken over grillen hebben, zijn Mario Batali en Emeril FRISTER. Ze hebben een boek genaamd New World Grilling: Recepten om plezier te hebben met je grill. In dit boek leer je een verscheidenheid aan manieren om vlees te marineren en heerlijke maaltijden te creëren. De meeste mensen associëren niet marineren met koken, maar het is eigenlijk een goede manier om je steak of gehaktbrood meer zacht te maken. Marineren maakt ook het vlees sfeerder, wat een goede zaak kan zijn als je aan het einde van de dag probeert te slanken.

Lees meer op deze webpagina: https://cooltomeatyou.nl/