Hoe een kogelboekje te starten? Wat heeft deze Crazy New Note-Taking / Book-Making / Monitoring Technique ons echt om ons te bieden? In een notendop is deze verbazingwekkende noot-opname / boekings / bewakingsmethode die volledig aanpasbaar en aanpasbaar is aan uw eigen individuele behoeften. In dit artikel zullen we u alles laten zien dat het kogeljournaal is en waarom het de perfecte oplossing is die u moet hebben om effectief meer georganiseerd te worden in uw leven.

De eerste stap over het starten van een bullet-journaal omvat het opzetten van een basissysteem van organisatie voor het houden van uw aantekeningen en afspraken. Veel mensen beginnen met hun kogeljournaal met behulp van een notebook of een indexkaart om alles in te merken, maar terwijl je er meer aan gewend bent, kun je erover nadenken over het gebruik van andere typen opmerking die hulpmiddelen gebruiken. Ik zou voorstellen om een planner of een takenlijst te gebruiken als vervanging voor de traditionele noot die gereedschap maakt.

Door uw dag uit te plannen en uw afspraken te plannen, kunt u in staat zijn om grotere taken bij te houden, zodat u geen tijd meer hebt wanneer u er een probeert te voltooien.

De tweede stap over het starten van een Bullet-journaalsysteem is daadwerkelijk opdagen! Ik vind dat als ik mijn ideeën oplost terwijl ze naar me toe komen, dan ben ik minder snel vergeten. Ik heb ontdekt dat door een notebook samen met me mee te nemen, waar ik ook ga, ik heb veel meer kans om mijn ideeën op te schrijven terwijl ze naar me toe komen.

De derde stap over hoe een bullet-journal effectief moet worden gestart, is actie ondernemen. Dit is vaak het moeilijkste deel. Als je geen actie onderneemt, dan zal er niets gebeuren. Een manier waarop ik effectief heb gevonden, is gewoon mijn doelen op papier (in een notebook of indexkaart) te schrijven voordat ik mijn huis verlaat. Het maakt niet uit waar ik het papier leg omdat het me alleen maar meer kans maakt om het te onthouden om het te doen.

De vierde stap over hoe een bullet-tijdschriften effectief kunnen worden gestart, is ervoor te zorgen dat u met u een bullet-journalpapier van goede kwaliteit hebt. Als u een planner of een to-do-lijst gaat gebruiken, dan wilt u iets dat u met u kunt nemen. Houd er rekening mee dat de planners goed zijn en bij de hand moeten worden gehouden, maar het zijn niet de enige hulpmiddelen die u nodig hebt. U hebt ook een kwaliteitsnotebook of indexkaart nodig die u altijd met u kunt dragen. Vergeet niet dat de sleutel om dit type tijdschrift georganiseerd en efficiënt te houden, consistentie is.

Ten slotte is de vijfde stap op het starten van een bullet-journal effectief om aan de slag te gaan. Begin met slechts één persoon of item tegelijk. Dit zal je helpen consistenter en gericht te zijn. Probeer jezelf niet te dun te verspreiden en maak het te moeilijk voor je om op taak te blijven. De beste tools zijn die die gemakkelijk te gebruiken zijn. Voor mij is het bijhouden van afspraken, notities of lijsten met behulp van een vulpen, lederen pads of highlighters het beste van de hulpmiddelen die ik gebruik.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op https://www.mylovelynotebook.nl/